Kampüslerimiz

Okullarımız, İstanbul İli Avcılar, Bahçelievler ve Beylikdüzü İlçelerindeki üç ayrı kampüste Eğitim ve Öğretim hizmeti vermektedir.

İstanbul'un yoğunluğundan uzak, ulaşımı kolay, geniş ve ferah alanlara kurulan kampüslerimiz, sadece öğretim değil aynı zamanda eğitim alanı için de gerekli olan her türlü imkan ve fırsatların sunulduğu, bireyde aidiyet duygusu oluşturan sıcaklıkta, birçok okulun sahip olmadığı çevre düzenlemesiyle emsallerinden ayrılmaktadır.

Açık ve kapalı spor alanları, gösteri ve konferans salonları, kütüphaneler, fen ve bilgisayar laboratuvarları, yabancı dil odaları, sunum ve video odaları, bilim ve teknoloji sınıfları, robotik-kodlama atölyeleri, hikâye odaları, interaktif derslikler, iş atölyeleri, resim atölyeleri, okul içi oyun alanları, müzik derslikleri tüm kampüslerimizde standart olarak sunulmaktadır.

Bahçelievler Kampüsü

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü

1997 yılında faaliyete başlayan kampüsümüzde ana sınıfından liseye kadar her kademede eğitim verilmektedir.

• Bahçelievler İhlas Anasınıfı
  • Bahçelievler İhlas İlkokulu
  • Bahçelievler İhlas Ortaokulu
  • Bahçelievler İhlas Anadolu Lisesi
  • Bahçelievler İhlas Fen Lisesi
  • Radyo Televizyon Alanı
  • Bilişim Teknolojileri Alanı

Beylikdüzü Kampüsü

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü

1996 yılında faaliyete başlayan kampüsümüzde ana sınıfından liseye kadar her kademede eğitim verilmektedir.

• Beylikdüzü İhlas Anasınıfı
  • Beylikdüzü İhlas İlkokulu
  • Beylikdüzü İhlas Ortaokulu
  • Beylikdüzü İhlas Anadolu Lisesi
  • Beylikdüzü İhlas Fen Lisesi

Avcılar - Bizimevler Kampüsü

İhlas Koleji Avcılar - Bizimevler Kampüsü

2012 yılında faaliyete başlayan kampüsümüzde anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim verilmektedir.

• Bizimevler 2 İhlas Anaokulu
  • Bizimevler 3 İhlas Anaokulu