Kurumsal

Kampüslerimiz, İstanbul'un yoğun trafiğinden ve gürültüsünden uzak, temiz, ferah ve yemyeşil bir çevrede konumlanmıştır.

Eğitim ve öğretim, 20-24 kişilik sınıflarda, öğrenci odaklı ve interaktif yöntemlerle gerçekleştirilmektedir. Kampüslerimizdeki binalar, radye temel ve tünel kalıp sistemiyle inşa edilerek depreme karşı maksimum dayanıklılık sağlanmıştır. Okullarımızda, uzman doktor ve hemşirelerin gözetiminde tam donanımlı revirler bulunmakta ve öğrencilerimizin sağlık ve gelişim süreçleri titizlikle izlenmektedir.

İhlas Koleji: Güvenli Eğitim, Güvenli Gelecek

Okul öncesi sınıflarımıza, 36-66 ay arası çocukların kayıtları yapılmaktadır. Bu sınıflarda, yaş gruplarına özel programlar uygulanmakta, el becerileri geliştirilmekte, yorumlama, düşünme ve konuşma etkinliklerine yer verilmekte, bireysel ve toplu etkinlikler düzenlenmektedir. Çocuklarımızın erken yaşta sosyal ve akademik becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimimiz, tecrübeli psikolog ve rehber öğretmenlerimizle, öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olmaktadır. Gizlilik, güven ve kişisel haklara saygı çerçevesinde, açık ve dürüst bir yaklaşım benimsenmektedir. Öğrencilerimizin duygusal ve akademik gelişimlerini desteklemek için her zaman yanlarındayız.

Kurulduğumuz 1996 yılında beri öğrencilerimize huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamı sunuyoruz.