İhlas'a Geçiş Sınavı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında indirimli okuyacak öğrencileri seçmek için yaptığımız İGS - İhlas'a Geçiş Sınavı'nın başvuruları başlamıştır.

18 Şubat 2022 tarihinden sonra sınav sonuçlarına ihlaskoleji.k12.tr/igs adresinden ulaşabilirisiniz.

İhlas'a Geçiş Sınavı Rehberi
Bizim Evler kampüsümüzde 9, 10. ve 11. sınıflar için sınav yapılmayacaktır.
Yeni Kayıt

Sınıf Seviyesi Sınav Tarih ve Saati
4. Sınıflar 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 10.00
5, 6, 7. Sınıflar 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 13.00
8. Sınıflar 13 Şubat 2022 Pazar Saat: 10.00
9, 10 ve 11. Sınıflar 13 Şubat 2022 Pazar Saat: 13.00
Sınav Merkezleri Adres
Bahçelievler Kampüsü Çobançeşme Mah. Fatih Cad. No:1 Yenibosna Bahçelievler İstanbul | Konum »
Beylikdüzü Kampüsü Marmara Mh, Mudanya Cd. 34524 Beylikdüzü İstanbul | Konum »
Bizim Evler Kampüsü Bizim Evler 6 Sitesi Ispartakule Avcılar İstanbul | Konum »
Bizim Evler kampüsümüzde 9, 10. ve 11. sınıflar için sınav yapılmayacaktır.

Hatırlatmalar

Özel okullarda online veya yüz yüze bursluluk sınavı yapma taleplerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazı ve izin ile yapılır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelen talimatla sınavların online yapılacak olması durumunda, başvuran adaylara bilgilendirme yapılacaktır.

• İGS'ye başvuru ve katılım ücretsizdir
  • 2. ve 3. sınıfta okuyan öğrenciler için indirim oranları yapılacak mülakatla belirlenecektir
  • Sınav günü kimlik belgenizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.
  • Sınavdan 30 dakika önce İGS'ye gireceğiniz okulumuzda hazır olunuz.

kolej bursluluk sınavları, özel okul başvuru, özel okul başvuruları, özel okul kayıtları, erken kayıt formu, erken kayıt avantajları, erken kayıt, erken kayıt özel okul, özel okul kayıt, özel okullara kayıt, özel okula kayıt, özel okul başvuru formu, özel okul kayıt formu, özel okullar erken kayıt