İhlas'a Geçiş Sınavı

Yoğun ilginiz için teşekkürler...

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında indirimli okuyacak öğrencilerimizi seçmek için 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapacağımız İhlas'a Geçiş Sınavı'na (İGS) başvuruları tamamlanmıştır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

18 Şubat 2022 tarihinden sonra sınav sonuçlarına ihlaskoleji.k12.tr/igs adresinden ulaşabilirisiniz.

İhlas'a Geçiş Sınavı Rehberi

Sınıf Seviyesi Sınav Tarih ve Saati
4. Sınıflar 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 10.00
5, 6, 7. Sınıflar 12 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 13.00
8. Sınıflar 13 Şubat 2022 Pazar Saat: 10.00
9, 10 ve 11. Sınıflar 13 Şubat 2022 Pazar Saat: 13.00
Sınav Merkezleri Adres
Bahçelievler Kampüsü Çobançeşme Mh. Fatih Cd. No:1 Yenibosna/Bahçelievler/İST | Konum »

Beylikdüzü Kampüsü (Lise Binası) Marmara Mh. Şakayık Sk. No:3K Beylikdüzü/İST | Konum »
DİKKAT! Beylikdüzü kampüsümüzde tüm sınıflar için sınav lise binamızda yapılacaktır.
Bizim Evler Kampüsü Tahtakale Mh. Faruk Nafiz Çamlıbel Cd. Bizim Evler 6 Sitesi Ispartakule/Avcılar/İST | Konum »
DİKKAT! Bizim Evler kampüsümüzde 8, 9, 10. ve 11. sınıflar için sınav yapılmayacaktır.

Hatırlatmalar

Özel okullarda online veya yüz yüze bursluluk sınavı yapma taleplerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazı ve izin ile yapılır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelen talimatla sınavların online yapılacak olması durumunda, başvuran adaylara bilgilendirme yapılacaktır.

• İGS'ye başvuru ve katılım ücretsizdir
  • 2. ve 3. sınıfta okuyan öğrenciler için indirim oranları yapılacak mülakatla belirlenecektir
  • Sınav günü kimlik belgenizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.
  • Sınavdan 30 dakika önce İGS'ye gireceğiniz okulumuzda hazır olunuz.

kolej bursluluk sınavları, özel okul başvuru, özel okul başvuruları, özel okul kayıtları, erken kayıt formu, erken kayıt avantajları, erken kayıt, erken kayıt özel okul, özel okul kayıt, özel okullara kayıt, özel okula kayıt, özel okul başvuru formu, özel okul kayıt formu, özel okullar erken kayıt