İhlas Koleji: Eğitimde Mükemmele Yolculuk

İhlas Koleji, kurucumuz merhum Dr. Enver Ören'in 'Modern ve İlkeli Eğitim Kurumları' vizyonuyla 1996 yılında eğitim yolculuğuna başladı. Beylikdüzü Kampüsü ile attığımız ilk adımı, 1997'de Bahçelievler Kampüsü'nün açılışı izledi. 2012'de ise İstanbul'un en büyük toplu konut projesi Ispartakule'deki Bizim Evler sitelerinde üçüncü kampüsümüzü hizmete açtık.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü

"Eğitimde Mükemmele Yolculuk" parolamızla, kısa sürede üç kampüs ve 15 okula ulaşarak eğitim sektöründe referans gösterilen bir kurum haline geldik. Öğrencilerimizin zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişimlerini destekleyen, konforlu öğrenme ortamlarında tam öğrenme modeline dayalı, öğrenci odaklı bir eğitim sunuyoruz.

Bizim için en önemli öncelik; öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, ailesine, millî ve manevi değerlerine bağlı, mutlu bireyler olarak ülkesine hizmette yarışan gençler yetiştirmektir.

Kampüslerimiz ve Okullarımız

• Bizimevler 6 İhlas İlkokulu
  • Bizimevler 6 İhlas Ortaokulu

Kampüs Özellikleri

Kampüslerimiz, öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. İstanbul'un yoğunluğundan uzak, ulaşımı kolay, geniş ve ferah alanlarda konumlandırılan kampüslerimiz, benzersiz çevre düzenlemeleriyle öne çıkmaktadır.

Depreme dayanıklı, modern mimari ile inşa edilen binalarımızda, 20-24 öğrencilik sınıflarla ideal eğitim ortamı sağlıyoruz. Kampüslerimizde şunlar bulunmaktadır:

• Açık ve kapalı spor alanları
  • Gösteri ve konferans salonları
  • Kütüphaneler
  • Fen ve bilgisayar laboratuvarları
  • Yabancı dil odaları
  • Sunum ve video odaları
  • Bilim ve teknoloji sınıfları
  • Hikâye odaları
  • İnteraktif derslikler
  • İş ve resim atölyeleri
  • Okul içi oyun alanları
  • Müzik derslikleri

İhlas Koleji olarak, modern eğitim anlayışımız ve donanımlı kampüslerimizle, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz.