Bizim Evler 2 Anaokulu

Özel İhlas Anaokulu Bizimevler Şubesi 2011 yılından beri Bizimevler 2 Kampüsünde hizmet vermektedir.

Okulumuzun 1080 metrekare arsa alanı, 510 metrekare kapalı alanı ve 570 metrekare açık alanı vardır. Anaokulumuzda yemekhane, kapalı, açık oyun parkı, öğrenme merkezi sınıfları mevcuttur. Öğrenme merkezlerinde öğrencilerimizin deneyim esaslı öğrenme yaklaşımına uygun şekilde "yaparak-yaşayarak" öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Fen, matematik ve sosyal bilimler alanında farklı öğretim materyallerinin bulunduğu öğrenme merkezleri öğrenciler tarafından her gün aktif olarak kullanılmaktadır.

Binamız öğrenme ortamlarına uygun olarak inşa edildiği ve tasarlandığı için, sınıflar gün ışığından maksimum seviyede yararlanacak şekilde yapılandırılmış, binamızın havalandırması da gün boyu havadar bir ortam oluşturacak şekilde planlanmıştır. Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilen binalarımız her açıdan güvenlidir. Okul öncesi yaş grubunun özelliklerine göre inşa edilmiş eğitim, dinlenme ve yaşam alanları, öğrencilerimiz için güvenli ve hijyenik ortamlar sunmaktadır.

Anaokulumuzda bulunan güvenlik birimiyle 24 saat boyunca kampüsün güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler alınmaktadır. Toplam 8 kamerayla izlenen kampüse giriş-çıkışlar kontrollü olarak yapılmaktadır.

Anaokulumuzda bulunan modern ve geniş yemekhanede üst düzey hijyen şartlarında aynı anda 80 öğrenci yemek yiyebilmektedir.

Okul binasında bulunan, her biri 43 metrekareden oluşan 5 adet derslikle ve özel tasarlanmış öğrenme merkezi sınıfları ile Özel İhlas Anaokulu Bizimevler Şubesinde öğrencilere kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunulmaktadır.

Bizimevler 2 Anaokulu

Tahtakale Mah. Ayçiçeği Sok. Bizimevler 2 Sitesi No:8 34521 Avcılar İstanbul