Beylikdüzü İhlas İlkokulu

Beylikdüzü İhlas İlkokulu, bölgenin en köklü özel okullarından biridir. Okulumuzun 5.002m² arsa alanı, 1.556m² kapalı alanı ve 3.446m² açık alanı vardır. Kampüsümüz yemekhane, kapalı halı saha, çok amaçlı 150 kişilik bir konferans salonu, açık spor alanları ve yaşam alanlarına sahiptir.

Binalarımız öğrenme ortamlarına uygun olarak inşa edildiği ve tasarlandığı için, sınıflar gün ışığından maksimum seviyede yararlanacak şekilde yapılandırılmış, binamızın havalandırması da gün boyu havadar bir ortam oluşturacak şekilde planlanmıştır

Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilen binalarımız her açıdan güvenlidir. Kampüste bulunan güvenlik birimiyle 24 saat boyunca kampüsün güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler alınmaktadır.

Kampüsümüzde bulunan modern ve geniş yemekhanede hijyen şartlarında aynı anda 1.000 kişi yemek yiyebilmektedir.

Okul binasında bulunan Storytelling Odası, Fen Laboratuvarları, resim ve müzik derslikleri, zekâ oyunları atölyesi, tasarım atölyesi, ana sınıfları oyun odası ve her biri 41m² olan 47 adet dersliği ile öğrencilere kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunulmaktadır.

Okul binamızda bünyesinde bulunan ana sınıfında kapalı oyun parkı, sınıflar ve öğrenme merkezi sınıfları mevcuttur. Öğrenme merkezlerinde öğrencilerimizin deneyim esaslı öğrenme yaklaşımına uygun şekilde "yaparak-yaşayarak" öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Fen, matematik ve sosyal bilimler alanında farklı öğretim materyallerinin bulunduğu öğrenme merkezleri öğrenciler tarafından her gün aktif olarak kullanılmaktadır. Okul öncesi yaş grubunun özelliklerine göre inşa edilmiş eğitim, dinlenme ve yaşam alanları, öğrencilerimiz için güvenli ve hijyenik ortamlar sunmaktadır.

Beylikdüzü İhlas İlkokulu

İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Sitesi 34524 Beylikdüzü İstanbul