Bizim Evler 6 İhlas İlkokulu

Bireysel Eğitim Programı -BEP

Çocuklarımız arasındaki bireysel öğrenme farklılıklarını daha hızlı tespit ediyor ve yaptığımız tamamlayıcı çalışmalar ile bütün öğrencilerimizin öğrenme seviyelerini aynı düzeyde tutuyoruz. Uyguladığımız BEP modeli içinde daha fazla sınıf içi aktiviteleri ve bire bir çalışmalar da yer alıyor.

Çift Yabancı Dil Konuşturan Program

İhlas Eğitim Kurumlarına bağlı bütün okullarda olduğu gibi Bizimevler 6 İhlas İlkokulumuzda da öğrencilerimize İngilizcenin yanı sıra dünyanın en çok kullanılan dillerinden biri olan İspanyolcayı ikinci dil olarak veriyoruz.

Yabancı dil eğitiminde yoğun ve etkin bir program uyguluyoruz. Özellikle küçük yaş gruplarının İngilizce öğreniminde çok olumlu sonuçlar veren hikâye anlatımı (storytelling) modelini okullarımızda en etkin biçimde kullanıyoruz. Ayrıca Amerika’ya ve İngiltere’ye yaz kampları düzenliyor, öğrencilerimizin yabancı dillerini geliştirmeleri için onlara harika bir ortam sunuyoruz.

Uygulamalı Beceri Atölyeleri

Bütün öğrencilerimize, düşüncelerini tasarlayıp gerçek hayatta uygulayabilmelerine imkân veren atölyelerimiz ile yaşayarak öğrenme ortamları sunuyoruz. Onların üretken ve girişimci bir birey olmalarına destek veriyoruz.

İhlas Koleji Bizimevler 6 Ahsap Atölyesi

Robotik - kodlama - elektronik ve 3D modelleme atölyemiz, gastronomi (yemek sanatları) atölyemiz ve ahşap atölyemizde alanında uzman öğretmenlerimizle çocuklarımızın yeni tecrübeler yaşamasına imkân sağlıyoruz.

Teknoloji İle Desteklenen Eğitim

Okulumuzda bulunan her sınıfta interaktif ders içeriklerinin aktif bir şekilde kullanılabildiği dokunmatik ekranlar kullanıyoruz.

İhlas Koleji Bizimevler 6 Robotik Atölyesi

Türkiye’de öncü okul konumunda olduğumuz 3D teknolojisini 3000’den fazla içerik ile en doğru şekilde kullanarak derslerimizi daha keyifli hale getiriyoruz.

Dijital tasarımı gerçeğe dönüştüren 3D Printer Teknolojisini de gerek atölye çalışmaları gerekse bireysel eğitimlerle öğrencilerimize sunuyoruz. Öğrencilerimiz usta öğreticileri ile bilgisayarda hazırladıkları tasarımları üretmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Bizimevler 6 İhlas İlkokulu

Bizimevler 6 Sitesi, Faruk Nafiz Çamlıbel Cd. Ispartakule Avcılar İstanbul