Bahçelievler İhlas Fen Lisesi

Bahçelievler İhlas Fen Lisesi 1997 yılından beri Bahçelievler Kampüsünde hizmet vermektedir.

Okulumuzun 24.853m² kampüs arsa alanı, 9.114m² kapalı alanı ve 5.150m² açık alanı vardır. Kampüsümüzde yemekhane, bir adet kapalı spor salonu, çok amaçlı 450 kişilik bir kültür merkezi ve konferans salonu, açık spor alanları, halı saha, tenis kortu ve yaşam alanları bulunmaktadır.

Binalarımız öğrenme ortamlarına uygun olarak inşa edildiği ve tasarlandığı için, sınıflar gün ışığından maksimum seviyede yararlanacak şekilde yapılandırılmış, binamızın havalandırması da gün boyu havadar bir ortam oluşturacak şekilde planlanmıştır. Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilen binalarımız her açıdan güvenlidir.

Kampüste bulunan güvenlik birimiyle 24 saat boyunca kampüsün güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler alınmaktadır. Toplam 32 kamerayla izlenen kampüse giriş-çıkışlar kontrollü olarak yapılmakta ve güvenliği üst düzeyde sağlayabilmek için parmak izi sistemi kullanılmaktadır.

Kampüsümüzde bulunan modern ve geniş yemekhanede üst düzey hijyen şartlarında aynı anda 1000 kişi yemek yiyebilmektedir.

Okul binasında bulunan Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları, Bilgisayar  Laboratuvarı, TV Stüdyosu ve her biri 41  metrekareden oluşan 40 adet derslikle Bahçelievler İhlas Fen Lisesinde öğrencilere kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunulmaktadır.

Bahçelievler İhlas Fen Lisesi

Çobançeşme Mah. Fatih Cad. No:1 Yenibosna Bahçelievler İstanbul