Bizim Evler 6 İhlas Ortaokulu

İhlas Koleji Bizimevler 6 Ortaokulu

İkinci Yabancı Dil - İspanyolca

İlkokulumuzda olduğu gibi ortaokulumuzda da öğrencilerimize İngilizcenin yanı sıra İspanyolcayı da ikinci yabancı dil olarak veriyoruz. Öğrencilerimiz böylece yoğun İngilizce programının yanına ikinci dil olarak İspanyolcayı da almış oluyor.

Tasarımdan Üretime - Beceri Atölyeleri

İlkokulumuzda öğrencilerimize sunduğumuz beceri atölyelerinde ortaokul öğrencilerimiz için daha kapsamlı ve yaşa uygun olarak çalışmalar yapılıyor. Birçok alanda öğrencilerimiz merak ettikleri ya da ilgi duydukları branşlarda özel eğitimciler eşliğinde hayal ettikleri tasarımları hayata geçiriyorlar.

Sınava Hazırlıkta Güçlü ve Başarılı Okul

Öğrencilerimizin akademik kariyerlerinin başlangıç noktası olan liseye yerleştirme sınavları için okulumuzda özel çalışma programları uygulanıyor. Onları bu sınavlara hazırlamak için uzman eğitimci kadromuz tarafından gerek bire bir gerekse toplu etüt çalışmaları yapılıyor.

Bire-Bir Etüt Sistemi

Özel ders formatında düzenlenen bire bir etüt sisteminde, öğrencilerimiz diledikleri takdirde, hazırlanan programa göre bire bir konu tekrarı isteyebiliyor. Ayrıca yıl boyunca yaptığımız sınavların değerlendirmelerine göre belirlenen öğrencilerimize, eksiklerini tamamlama konusunda bire bir etütler veriliyor.

Gerçek Formatta Sınavlar

Ortaokul öğrencileri için yaptığımız deneme sınavlarını gerçek sınavlardan farksız şekilde uyguluyoruz. Sınav yeri olarak bazı deneme sınavlarımızı, diğer kampüslerimizde yer alan okullarımızda resmî sınav prosedürüne uygun olarak gerçekleştiriyoruz.

Kariyer Hedefli Rehberlik

İyi bir lisede okumak isteyen öğrencilerimizin yıl boyunca akademik gelişimlerini takip ediyoruz. Bütün deneme sınavları ve yazılı sınavlardan alınan sonuçları analiz ederek gerekli hâllerde destek programları hazırlıyoruz. Ayrıca rehberlik birimimiz yaptığı çalışmaların neticesinden elde ettiği veriler ışığında her öğrencimiz için ayrı ayrı yol haritaları oluşturuyor.

Değer Sahibi Bireyler

Hazırladığımız ve uyguladığımız değerler eğitimi programı ile öğrencilerimize akademik başarının yanı sıra ahlaki ve kültürel değerleriyle de yüksek karakter sahibi olmanın önemini anlatıyoruz.

Bizimevler 6 İhlas Ortaokulu

Bizimevler 6 Sitesi, Faruk Nafiz Çamlıbel Cd. Ispartakule Avcılar İstanbul