Bizim Evler 4 İhlas İlkokulu

Bizim Evler 4 İhlas İlkokulu, 2014 Eylül ayında Ispartakule Bizimevler 4 sitesi içinde faaliyete geçmiş, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmet vermeye başlamıştır.

Bizim Evler 4 İhlas İlkokulu, İhlas Eğitim Kurumlarının Bizimevler Yerleşkesi'nde 683m² bahçe ve 568m² bina kullanım alanına sahip olup 5 derslik, 1 etkinlik sınıfı, 1 spor salonu, kütüphane, rehberlik servisi ile eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Bizim Evler 4 İhlas İlkokulu "Güvenli Eğitim, Güvenli Gelecek" ilkesi ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçları çerçevesinde; eleştirel düşünen, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, bilgi teknolojilerini verimli olarak kullanabilen, millî-manevi değerlerine bağlı, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanan, yabancı dili üst düzeyde konuşabilen; hayat boyu öğrenen, insan haklarına saygılı, mutlu bireyler yetiştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

Okulumuzda eğitim ve öğretim tam gün olup sabah 08.40'ta başlayıp akşam 16.10'da sona ermektedir. 16.10'dan 17.00'ye kadar isteyen öğrencilerimize hafta içi 4 gün, hafta sonu ise cumartesi günü bütün derslerden ücretsiz olarak ders takviyeleri ve etütler yapılmaktadır.

Okulumuz, eğitim-öğretim faaliyetlerindeki uygulamaları ile Türkiye'nin en seçkin eğitim kurumları arasındadır.

Bizim Evler 4 İhlas İlkokulu

Bizimevler 4 Sitesi, Abdi İpekçi Caddesi, Ispartakule Avcılar İstanbul