Parolamız: "Eğitimde Mükemmele Yolculuk"

Kurucumuz Merhum Dr. Enver Ören'in "Modern ve İlkeli Eğitim Kurumları" açma istekleri doğrultusunda ilk olarak 1996 yılında Beylikdüzü Kampüsündeki okullarımızla eğitime başlandı. Bir yıl sonra ülkemizin en modern kampüslerinden biri olan Bahçelievler Kampüsünün açılışı yapıldı. 2012 yılında ise İstanbul'un en büyük toplu konut projesi Ispartakule'nin içinde yer alan Bizim Evler sitelerinde 3. kampüsümüz hizmete başladı.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü

Hiç durmadan ve yorulmadan devam edeceğimizin işareti olan "Eğitimde Mükemmele Yolculuk" parolamızla kısa zamanda üç kampüs ve 15 okula ulaşarak eğitim sektöründe referans gösterilen bir kurum haline geldik.

İhlas Koleji 3d İcerik Calismasi
İhlas Koleji 3d Yazici Kulubu Calismalari
İhlas Koleji Anasinifi Storytelling Dil Ogretimi
İhlas Koleji Bahcelievler Kampusu
İhlas Koleji Beden Egitimi Dersi
İhlas Koleji Gorsel Sanatlar Dersi
İhlas Koleji İlkokul Ogrencileri
İhlas Koleji Kurek Takimi

Okullarımızda öğrencilerimizin zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine yönelik, konforlu öğrenme ortamlarında tam öğrenme modeline uygun öğrenci odaklı bir eğitim modeli sunuyoruz. Bizim için en önemli öncelik; öğrencilerimizin akademik başarıları yanı sıra ailesine, millî ve manevi değerlerine bağlı, mutlu bireyler olarak ülkesine hizmette yarışan gençler yetiştirmektir.

Okullarımız

İhlas Koleji Tenis Kortu
İhlas Koleji Tiyatro Gösterisi

Kampüslerimiz

Kampüs olarak adlandırdığımız bütün eğitim yuvalarımız, öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı bütün fiziki ortamı sağlamak adına tasarlanmıştır. İstanbul'un yoğunluğundan uzak, ulaşımı kolay, geniş ve ferah alanlara kurulan kampüslerimiz, birçok okulun sahip olmadığı çevre düzenlemesiyle emsallerinden ayrılmaktadır.

Ülkemizin deprem yönetmeliğine tam manasıyla uygun olan binalarımız radya temel - tünel kalıp sistemiyle, depreme dayanıklı inşa edilmiştir. Eğitim sistemi olarak sınıflarımızı 20-24 öğrenci arasına sabitlemiş bulunmaktayız.

Bir kampüste olmasını istediğiniz her şey, bizim kampüslerimizde mevcuttur. Açık kapalı spor alanları, gösteri ve konferans salonu, kütüphaneler, fen ve bilgisayar laboratuvarları, yabancı dil odaları, sunum ve video odaları, bilim ve teknoloji sınıfları, hikâye odaları, interaktif derslikler, iş atölyeleri, resim atölyeleri, okul içi oyun alanları, müzik dersliği kampüslerimizde yer almaktadır.