İnternet Tabanlı Hizmetler

Okulumuzda farklı kademelerde farklı internet tabanlı uygulamalar (Okul ve İçerik Yönetim Sistemleri) kullanılmaktadır. Bunlar ile ilgili kısa bilgileri aşağıdaki gibidir.

K12NET Okul Yönetim Yazılımı

Velilerimizin çocukları ile ilgili ödev, ölçme değerlendirme, devamsızlık, sağlık durumu, akademik delişim gibi bütün süreçleri yakından izleyebilmesi için okulumuzda K12NET Okul Yönetim Yazılımı kullanıyoruz. K12NET ile veli, öğrenci hakkındaki en son bilgilere dilediği zaman dilediği yerden ulaşabilir.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile ihlaskoleji.k12net.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

OkulAile Öğrenci Takip Sistemi

OkulAile sistemi ile anasınıflarımızda veya anaokullarımızda okuyan öğrencilerimizin gelişimlerini, aktivitelerini, beslenmesinden uyumasına, faaliyetlerinden ilaç kullanımına kadar herşeyi kağıda deftere ihtiyaç duymadan veliye hızlı ve güvenli bir şekilde sunuyoruz.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile ihlaskoleji.okulaile.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

PDEVCO Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sistemi

PDEVCO'nun amacı, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yıllık bazda planlanmasını sağlar. PDEVCO, öğrenciye verilen tüm psikolojik yardım hizmetlerini kapsamaktadır. Öğrenciyi bir bütün olarak ele alan bu sistem, onun en uygun düzeyde gelişmesini ve böylece kendini gerçekleştirmesini desteklemektedir.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile pdr.pdevco.com.tr sitesine giriş yapabilirsiniz.

SEBİTVCLOUD Yeni Nesil Eğitsel Paylaşım ve İş Birliği Platformu

Eğitim teknolojilerinde yepyeni bir dönemi başlatan Sebit VCloud, Türkiye’nin ilk "Yeni Nesil Eğitsel Paylaşım ve İş Birliği Platformu" olarak, eğitim ortamınızı hızla dönüştürmek için tasarlandı.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile sebitvcloud.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

MorpaKampüs İçerik Yönetim Sistemi

Morpa Kampüs, ilkokul ve öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin yer aldığı bir platformdur.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile morpakampus.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

RazPlus İçerik Yönetim Sistemi

RazPlus, içerisinde 1.400’den fazla e-kitap bulunan İngilizce okuma platformudur. Öğrenciler sistem içersindeki kitapları dinleyebilir ve kendi seslerini kaydedebilir ve dinleyebilirler.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile raz-plus.com sitesine giriş yapabilirsiniz.

MentalUp Eğlenceli, Eğitsel, Bilimsel Oyunlar

MentalUP, çocukların dikkat, hafıza gibi zihinsel becerilerini geliştiren, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olan bir uygulamadır. MentalUP'ı okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrenciler kullandığı gibi yetişkin bireyler de zevkle kullanmaktadır.

İnternete bağlanabilen bilgisayar veya mobil cihazınızdan size özel tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile mentalup.net sitesine giriş yapabilirsiniz.