İnternet Tabanlı Hizmetler

Velilerimizin çocukları ile ilgili bütün gelişmeleri yakından izleyebilmesi için okulumuzda “K12NET Okul Yönetim Sistemi”ni kullanıyoruz. K12NET ile veli, öğrenci hakkındaki en son bilgilere dilediği zaman dilediği yerden ulaşabilir. Bunun için tek yapılması gereken, internet bağlantısı olan bir bilgisayardan veliye özel kullanıcı adı ve şifresiyle ihlaskoleji.k12net.com sitesine bağlanmaktır. “Kullanıcı Adı” ve “Parola” bilgileriniz, okulun açılışı sırasında size ulaştırılacaktır. Sağlıklı iletişim için, okula verdiğiniz telefon numarasının doğru olduğundan lütfen emin olunuz. Adres ve telefon değişikliği durumlarını ilgili müdür yardımcısına veya sınıf öğretmenine mutlaka bildiriniz.

“Okul-Ai̇le” ile çocuğunuz hakkındaki her şeyi tek bir uygulamadan takip edebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanarak okulun paylaştığı tüm bilgilerden hem anında haberiniz olur hem de bunlara dilediğiniz an erişim sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili tüm gelişmeleri bu sistemden takip edebilir; okullarımızdaki duyurulardan, hatırlatmalardan ve bilgilendirmelerden gecikme yaşamaksızın zamanında haberdar olabilirsiniz.

Ayrıca;

1. Günlük etkinlikleri takip edebilir, etkinlik fotoğraflarına kolayca ulaşabilirsiniz.
  2. Okulun hazırlamış olduğu haftalık ve aylık eğitim programlarını görebilirsiniz.
  3. Çocuğunuzun sağlık durumunu ve ilaç alım düzenini günlük olarak takip edebilirsiniz.
  4. Okul ile her zaman için çok kolay bir şekilde iletişime geçebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Uygulamayı Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.

KIDZ WONDER İngilizce eğitimini destekleyen, eğitici ve macera dolu bir dijital platformdur. Bir korsan adası olarak tasarlanan program, öğrencilerin dili eğlenerek edinmesini amaçlamaktadır. Aynı zamanda zengin bir dijital kütüphaneyi de içinde barındıran KidzWonder, öğrencilerimize en eğlenceli ve etkin bir şekilde okuma alışkanlığı kazandıracaktır. İngilizce öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan program doğrultusunda öğrencilerimiz etkinlikleri gerçekleştirecek, kitap okuyacak ve dinleyecek, her kitaptan sonra da ilgili aktiviteleri yaparak öğrendiklerini pekiştirme imkânı bulacaktır.

Öğrencilerimiz www.kidzwonder.com adresinden, kendilerine verilen şifre yardımıyla sisteme giriş yapabilirler.

Şifreler, öğrencilerimize okul yönetimi tarafından verilmektedir.