Başarılarımız

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Güreş ve Karatede İstanbul İkincilikleri

Güreş ve Karatede İstanbul İkincilikleri

Sporcularımız İstanbul genelinde yapılan güreş ve karate turnuvalarından ikincilikler elde etti.

Öğrencilerimiz Antalya'dan Üç Şampiyon Çıkardı

Öğrencilerimiz Antalya'dan Üç Şampiyon Çıkardı

Akdeniz Karate Kupası'nda Spor Kulübümüz 3 birincilik 4 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ederek takım halinde 3. oldu

Öğrencimiz Güreşte İstanbul Şampiyonu Oldu
2017 Beylikdüzü Lise

Öğrencimiz Güreşte İstanbul Şampiyonu Oldu

Öğrencimiz Oğuz Kılıç Okullararası Gençler Güreş Şampiyonası'nda 46 kiloda İstanbul Şampiyonu oldu.

Best Contest Yarışmasında Türkiye İkinciliği

Best Contest Yarışmasında Türkiye İkinciliği

Öğrencimiz İzmir'de düzenlenen İngilizce Konuşma Yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

İhlas Koleji EYP'de temsil edildi

İhlas Koleji EYP'de temsil edildi

Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konferansına İhlas Koleji altı öğrencisiyle katılım sağladı.

Öğrencimiz Avrupa Gençlik Parlamentosu'na Seçildi
2016 Bahçelievler Lise

Öğrencimiz Avrupa Gençlik Parlamentosu'na Seçildi

19. Ulusal Seçim Konferansı'nda Elif Nur Şafak, Avrupa Gençlik Parlamentosu'na delege seçildi.