Başarılarımız

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

TÜBİTAK Yarışmasında Teşvik Ödülü Aldık
2020 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Yarışmasında Teşvik Ödülü Aldık

TÜBİTAK Liselerarası Proje Yarışması'nda öğrencilerimiz Hayri Yağız İpek ve Mehmet Taha Kaplan Türkiye finallerinde coğrafya dalında Teşvik Ödülü aldı.

TÜBİTAK Yarışmasında Bölge Birincisiyiz
2020 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Yarışmasında Bölge Birincisiyiz

Öğrencilerimiz Hayri Yağız İpek ve Mehmet Taha Kaplan TÜBİTAK tarafından düzenlenen 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması'nda Bölge Birincisi oldular.

Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmasında Üç Madalya

Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmasında Üç Madalya

Bera Kayra Sarıkaya, Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Marmara Bölge Yarışmaları'nda 1 gümüş 2 bronz madalya kazandı.

İllerarası Karate Şampiyonası'nda Altın Madalya

İllerarası Karate Şampiyonası'nda Altın Madalya

Öğrencimiz Emre Balarısı, Sakarya'da düzenlenen İllerarası Karate Şampiyonası'nda +52 kiloda birinci olarak altın madalya kazanmıştır.

Okullar Arası İstanbul Yüzme Şampiyonası'nda 3 Şampiyonluk

Okullar Arası İstanbul Yüzme Şampiyonası'nda 3 Şampiyonluk

Bera Kayra Sarıkaya 200 metre sırtüstü, 200 metre karışık ve 100 metre sırtüstü kategorilerinde şampiyonluğa ulaştı.

Okullar Arası Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye İkinciliği
2020 Bahçelievler Lise

Okullar Arası Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye İkinciliği

Grekoromen stilde İhlas Koleji'ni temsil eden Furkan Taş şampiyonada Türkiye İkinciliğine ulaştı.