Sportif Başarılarımıza Devam Ediyoruz

09 May 2022

İhlas Koleji akademik başarılarının yanı sıra spor branşlarında da başarılarına devam ediyor.

Okul sporları kapsamında düzenlenen Okçuluk İstanbul Şampiyonası’na üç kampüsünden sporcularla katılan İhlas Koleji üç farklı kategoride kürsüde yer almayı başardı.

Özel İhlas Mehmet Yoluç Ortaokulu öğrencisi Gözel Cumabeyeva Makaralı Yay Yıldız Bayanlar kategorisinde üçüncü oldu.

Cumabeyeva almış olduğu bu derecesiyle 22 Mayıs’ta Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda İhlas Kolejini temsil etme hakkını kazandı.

Aynı şampiyonada Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu Klasik Yay Takımı İstanbul ikincisi olmayı başarırken, Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu bayan takımı da 4.lük elde ederek kürsüde yerini aldı.