Haberler

MEFELO'20 Finalindeyiz

21 February 2020

MEFELO'20 Finalindeyiz

Özel Bahçelievler İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Ahmet Eren Açıkyıldız ve Reyyan Demircioğlu, MEF Üniversitesi tarafından düzenlenen MEFELO'20 İngilizce Olimpiyatları'nda finale kaldılar.

Türkiye genelinde toplam 38 okuldan 180 öğrencinin katıldığı final elemelerinde İhlas Koleji Ahmet Eren Açıkyıldız ve Reyyan Demircioğlu'ndan oluşan İhlas Koleji ekibi gösterdikleri üstün performansla finale kalan altı okuldan biri olmayı başardılar.

Ekibin danışmanı olan ve aynı zaman İhlas Koleji İngilizce öğretmenlerinden Gizem Akın, 4 Haziran'da düzenlenecek olan finale kalmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerin finale kalabilmek için ileri seviye İngilizce'den (B2) yazılı sınava girdiklerini ifade eden Akın, "Öğrencilerimiz sınavda başarılı olarak finale kaldılar. Finale kadar öğrencilerimiz Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabının İngilizcesini okuyacaklar ve Ölü Ozanlar Derneği filmini İngilizce dublaj ve altyazılı olarak izleyecekler. Final günü bu iki konu üzerinden gelecek soruları doğru cevaplamaya çalışacaklar." dedi.