4 Ülke 4 Şehir Avrupa Gezisi Kayıtları Başladı

06 January 2020

Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz özel olarak tasarlanmış kamp programı ile 4 farklı ülkeyi deneyimleme imkanına sahip olacak. Kamp öğrencilerin İngilizce dil becerilerinin gelişimine ve yeni dostluklar edinmelerine katkı sağlayacak.

Camp in Europe - Özet

Gidiş tarihi 28 Haziran 2020
Dönüş tarihi 07 Temmuz 2020
Gezilecek şehir ve ülkeler Prag (Çekya), Viyana (Avusturya), Wroclaw (Polonya), Bratislava (Slovakya)
Yaş aralığı 11-17
Ücret 1350 Euro

Genel Bilgileri

• Camp In Europe Liderlik Kampı turistik amaçla kurulmuş bir kamp değildir.
  • Kamp programına İhlas Kolejinde okuyan 11  ila 17 yaş arası öğrenciler kabul edilmektedir.
  • Helal yemek hassasiyeti vardır.
  • Şehir gezilerinde rehberlik hizmetleri tarafımızdan verilecek olup, yeme- içme giderleri öğrencilere aittir.
  • Öğrencilerin gruptan ayrı hareket etmelerine kesinlikle izin verilmemektedir.
  • Öğrencilerimiz adına özel davetiyeler gönderilecek ve bu davetiyelerle öğrencilerimize gri pasaport çıkarılacaktır. Gri pasaport, yeşil pasaport özelliklerini taşıdığından vize muafiyeti vardır.
  • İsteğe bağlı olarak bazı atölye çalışmaları İspanyolca, Fransızca, İtalyanca yapılabilir.
  • Dünyanın 5 kıtasından çok farklı ülkelerden çeşitli meslek gruplarından 60 civarında eğitmen kampta eğitimler vermektedir.
  • Kullanılan workshoplar Oxford ve Stanford üniversitelerine hazırlatılmış olup halen bu iki üniversitede öğrencilere uygulanmaya devam edilmektedir.
  • Kamp sürecinin sonunda tüm katılımcılara youth pass sertifikası verilecektir.
  • Fiyatlara Gri pasaport defter ücreti, yurtdışı çıkış harç pulu ve öğrencinin kişisel harcamaları dahil değildir.
  • Öğrencilerimize kamp süresi boyunca İhlas Koleji öğretmenleri refakat edeceklerdir.

Kamp Programı

28 Haziran Çekya'nın başkenti Prag'a varış. Prag gezisi, Polonya Kamp merkezine varış.
29 Haziran  Eğitmen kadrosuyla tanışma, yaş gruplarına uygun çalışma gruplarının oluşturulması.
30 Haziran  İngilizce dil atölye çalışmaları.
01 Temmuz  Polonya / Wroclaw gezisi
02 Temmuz  Hedef belirleme atölye çalışmaları ve Türk kültür gecesi.
03 Temmuz  Girişimcilik ve inovasyon atölye çalışmaları.
04 Temmuz  Slovakya / Bratislava gezisi.
05 Temmuz  Liderlik semineri ve atölye çalışmaları.
06 Temmuz  Öz farkındalık ve baskı altında çözüm üretme teknikleri, sertifika töreni, kapanış seremonisi.
07 Temmuz  Avusturya / Viyana gezisi ve Türkiye'ye dönüş