Haberler

Öğrencilerimizin YKS'de Hedefleri Yüksek

09 October 2018

Türkiye birinciliğimizin yanı sıra elde etmiş olduğumuz onlarca dereceyle 2018 YKS'de üstün başarılar elde eden öğrencilerimize yenilerini eklemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 12. sınıf öğrencilerimize yönelik üniversiteye giriş sistemi hakkında bir seminer düzenledik.

Rehberlik Zümre Başkanımız Muammer Taşdelen tarafından Bahçelievler Kampüsümüzde düzenlenen seminerde öğrencilerimiz merak ettikleri konularda detaylı olarak bilgilendirildi. Taşdelen konuşmasında öğrencilere, Türkiye birincisi Mustafa Emir Gazioğlu'nun çalışma prensiplerinden örnekler verdi. Gazioğlu'nun Türkiye birincisi olurken yapmış olduğu netleri öğrencilerle paylaşan Taşdelen, okulumuzun diğer dereceye giren öğrencilerinin de netlerinden örnekler vererek bu netlere ulaşmanın düzenli çalışma programı ile çok da zor olmadığını vurguladı.

Sınav sonucunda farklı puan türleri olduğu, mesleki yönelimlerin önceden tespit edilip o puan türüne göre derslere ağırlık verilmesi gerektiğinin altını çizen Taşdelen son olarak "Ne olursa olsun, kaç net yaparsanız yapın, kaç puan alırsanız alın, öğretmenleriniz ve anne babalarınız için değerlisiniz, siz yeter ki elinizden geleni yapın." dedi.