Haberler

Resim Yarışmasında İstanbul İkincisi Olduk

10 April 2017

Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Özel İhlas Mehmet Yoluç İlkokulu öğrencisi Gozel Jumabeyava İstanbul ikincisi oldu.

Henüz ikinci sınıf öğrencisi olan Gozel Jumabeyava yapmış olduğu resmiyle ikinci olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Resim yapmayı çok sevdiğini ifade eden Jumabeyava ileride iyi bir ressam olmak için çok çalışacağını söyledi.

Özel İhlas Mehmet Yoluç İlkokul ve Ortaokul Müdürü Fatih Şahin öğrencileri Gozel Jumabeyava oldukça yetenekli olduğunu ifade etti. Jumabeyava'nın yeteneğine uygun olarak görsel sanatlar derslerinde kendisine destek olduklarını söyleyen Şahin, okul olarak öğrencilerinin yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen bir program izlediklerini vurguladı.

Yeltekin: "Çocuklarımızın yeteneklerini takip ediyoruz ve uygun eğitim modeli oluşturuyoruz."

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yarışmada elde ettiği ikincilikten dolayı Gozel Jumabeyava'yı ve öğretmenlerini kutladı. Çocukların yeteneklerinin küçük yaşlarda keşfedilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Yeltekin, "Okullarımızda çocuklarımızın yeteneklerini takip ediyoruz ve uygun eğitim modeli oluşturuyoruz. Açmış olduğumuz sosyal ve sportif kulüplerle çocuklarımızın kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlıyoruz. Yetenekleriyle başarılı olan Gozel ve diğer öğrencilerimizi destekliyoruz ve cesaretlendiriyoruz." dedi.