Haberler

İller Arası Karate Müsabakalarında 6 Birincilik

05 April 2017

İhlas Koleji Karate Spor Kulübü İstanbul İller Arası Karate Ligi müsabakalarında 6 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek önemli bir başarı elde etti.

Halkalı İfa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 30 kulüpten 900 sporcunun katıldığı müsabakalarda İhlas Koleji Karate Spor Kulübü'nden Taha Eyüp Gülçığ, Emin Can İstanbullu, Elif Şişmanoğlu, Ahmet Hamza Çınağıl, Barkın Efe Koca ve Burkay Köseoğlu kategorilerinde birincilik kürsüsüne çıkan isimler oldular.

Müsabakalarda İhlas Karate Kulübü'nden Mustafa Arda Beşer, Muhammet Yusuf Kaydın ve Volkan Bayar ikinci, Sıla Almina Samkaya, Berat Edemem, Ahmet Baha Öksüz ve Said Kızılkaya'da üçüncü oldular.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, takım olarak başarılı bir turnuva geçirdiklerini ifade etti. Yeltekin, "Kendi bünyemizde oluşturduğumuz karate kulübümüz önemli bir yükseliş gösteriyor. Bir okul takımı olarak her geçen gün madalya sayımız ve başarılarımız artıyor. Bununla paralel olarak da okullarımızda karate ile ilgilenen öğrencilerimizin sayısının artması da bizler için sevindirici bir gelişme. Biz hedef olarak sadece karatede değil birçok sportif alanda öğrencilerimizi desteklemeyi ve onların spor yapmasını amaçlıyoruz. Aldığımız başarılar da hedefimizde emin adımlarla ilerlediğimizin göstergesidir." dedi.