Haberler

Öğrencilerimiz YGS Öncesi Moral Depoladılar

11 March 2017

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi İhlas Koleji öğrencileri düzenledikleri mangal partisi ile moral ve motivasyon depoladılar.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü ve Beylikdüzü Marmara Evleri Kampüsünde düzenlenen etkinliğe Özel İhlas Anadolu ve İhlas Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri katıldılar.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yoğun bir hazırlık döneminin ardından öğrencilere moral olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Pazar günü sınava girecek öğrencilerin 11. sınıftan itibaren iki yıllık planlanmış bir sürece dahil olduklarını söyleyen Yeltekin "Adım adım planlanmış çalışmaların yapıldığı yoğun çalışma döneminin sonuna doğru geliyoruz. 12.sınıf öğrencilerimiz günlük on iki saatlik okul programı ile YGS öncesi tüm eksikliklerini tamamladılar." dedi.

Okulun hazırlık programlarına da değinen Yeltekin, "YGS-LYS dersleri, geri besleme dersleri, birebir dersler, deneme sınavları, düzenlenen YGS kampları, üniversitede düzenlenen ve gerçeğini aratmayan prova YGS'ler ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında kampüslerimizde açtığımız Akşam Ders Atölyelerinde haftanın altı günü saat 09:00'dan 21.00'a kadar devam eden yoğun bir çalışma gerçekleştirdik." dedi.

Sınavdan sonra kamp ve çalışmalarla LYS hazırlıklarının devam edeceğinin altını çizen Yeltekin, yoğun geçen hazırlıkların öğrenci koçları tarafından koordine edilerek öğrenci için en iyi şekilde planlandığını, akademik çalışmaların yanı sıra sosyal faaliyetlerin yapılmasına da özen gösterildiğini vurguladı.

Son olarak ailelere tavsiyelerde bulunan Yeltekin, "Öğrencilerimize güveniyoruz ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. Artık son söz öğrencelerimizde. İki yıllık çalışmalarının sonucunda Pazar günü YGS'ye girecekler. Önümüzde sayılı saatler kala ailelerin de çocuklarının morallerini en üst seviyede tutmaları gerekiyor." dedi.