Haberler

İhlas Koleji Sporcusu Milli Takıma Seçildi

03 March 2017

Sakarya'da düzenlenen 5. Etap Karate Ligi müsabakalarında İhlas Koleji Karate Spor Kulübü 2 birincilik, 3 ikincilik ve 10 tane de üçüncülük elde etti.

Müsabakalarda 19 kulüpten yaklaşık 1100 sporcu mücadele ederken İhlas Koleji Karate Spor Kulübü'de 20 sporcu ile temsil edildi.

İhlas Koleji öğrencilerinden Ahmet Baha Öksüz ve Buğra Köseoğlu birincilik elde ederken, Elif Şişmanoğlu'da kategorisinde üçüncü olarak Uluslararası Boğaziçi Şampiyonası'nda mücadele etmek üzere milli takıma davet edildi.

Müsabakalar sonrasında konuşan İhlas Koleji Karate Spor Kulübü antrenörü Kürşat Usda, yirmi sporcu ile Sakarya'da olmalarının kendileri açısında büyük bir gelişim olduğunu söyledi. İkisi birincilik olmak üzere 15 madalya aldıklarını hatırlatan Usda, "Her turnuvada takım olarak bir gelişim sağlıyoruz. Yirmi sporcu ile müsabakalara katılmak bizim için mutluluk verici. Ayrıca sporcumuz Elif Şişmanoğlu'nun milli takıma seçilmesi bizi mutlu etti. Elif'in milli takım forması ile başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Yeltekin: "Elif Şişmanoğlu'nu ve takımımızı tebrik ediyorum."

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, müsabakada dereceye girenleri tebrik ederken milli takıma seçilen Elif Şişmanoğlu'na da milli forma altında başarılar diledi. Yeltekin yaptığı açıklamada sporcu sayısını her turnuvada arttırdıklarını ve daha çok sporcu yetiştirmek için çalıştıklarını ifade ederken, Elif Şişmanoğlu'nun da önemli bir başarı elde ederek milli takıma seçildiğini ve kendisinden madalya beklediklerini vurguladı.