Haberler

Güreş Takımımız Marmara Bölge Şampiyonu Oldu

06 March 2017

İhlas Koleji Güreş Takımı, "Marmara Bölge Şampiyonası"nda takım halinde bölge şampiyonu oldu.

Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda iki gün süren ve 25 ilden 250 sporcunun katıldığı şampiyonada İstanbul'u temsil eden İhlas Koleji Güreş Takımı 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek şampiyonluğa ulaştı.

Lacivert beyazlılarda 50 kg.'da Fatih Sarıkaya, 58 kg.'da Furkan Taş ve 76 kg.'da Ardahan Şahin şampiyon olurken, 58kg.'da Mevlüthan ikinci, 63 kg.'da da Eren Çaçan üçüncü oldu.

Şampiyon takımın antrenörü Abdurrahman Şenol Özkan, İstanbul Şampiyonu olduktan sonra tüm hazırlıklarını bölge şampiyonası için yaptıklarını belirterek, yoğun bir çalışma temposunun ardından şampiyonluğu elde ettiklerini söyledi. Takım halinde çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Şenol, Türkiye Şampiyonası için de çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Yeltekin: "Öğrencilerimizi elde ettikleri büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum."

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, bölge şampiyonu olan güreş takımını ve antrenörleri Abdurrahman Şenol Özkan'ı tebrik etti. Bu yıl içinde güreşte değerli başarılar elde ettiklerini vurgulayan Yeltekin, "Takımımız geçtiğimiz aylarda düzenlenen İstanbul Şampiyonası'nda birinci olarak İstanbul'u temsil etme hakkını kazanmıştı. Sakarya'da düzenlenen bölge şampiyonasında da hem İstanbul'u hem de İhlas Kolejini başarıyla temsil ederek şampiyonluğu elde ettiler. Başta antrenörümüz Abdurrahman Şenol Özkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.