Haberler

İhlas Koleji Bahçelievler İlçesinde Kupaları Topladı

06 July 2016

2015-2016 eğitim yılında Bahçelievler ilçesi içinde düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları düzenlenen törenle verilirken İhlas Koleji aldığı toplam 15 kupa ile törene damgasını vurdu. 

Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu'nda düzenlenen törene Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, dereceye giren okulların öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra veliler katıldı.

Protokol konuşmaları ve halk oyunları gösterilerinin ardından geçilen kupa töreninde öğrencilere kupaları verildi.

Çeşitli dallarda ve derecelerde toplam 15 kupanın sahibi olan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Okulun sportif koordinatörü ve beden eğitimi öğretmeni olan Tamer Maden yaptığı açıklamada geçen seneye kıyaslandığında üç kupa fazla aldıklarını ifade ederek hedeflerinin gelecek sene daha çok branşta turnuvalara katılmak olduğunu söyledi.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı. Başarılı bir öğrencinin akademik çalışmaları kadar sosyal ve sportif alanlardaki etkinliğinin de önemli olduğunu ifade eden Yeltekin, okul olarak bu alanda öğrencilerini sürekli olarak desteklediklerinin altını çizdi.