Kültürel Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

MEFMUN 2019'dan Üç Ödül Kazandık
2019 Genel

MEFMUN 2019'dan Üç Ödül Kazandık

Öğrencilerimiz Zeynep Ceren Topsakal, Mustafa Necati Yazıcı ve Esmanur Altuntaş ödül aldılar.

IKUMUN19'dan
2019 Beylikdüzü Lise

IKUMUN19'dan "Honourable Mention" Ödülü

Öğrencimiz Mustafa Necati Yazıcı IKUMUN19'dan "Honourable Mention" ödülü kazandı.

Resim Yarışmasında İstanbul Birinciliği
2019 Beylikdüzü Lise

Resim Yarışmasında İstanbul Birinciliği

Özel bir okul tarafından düzenlenen "Su Günü" Karikatür, Fotoğraf ve Poster Yarışması'nda öğrencimiz Hatice Ebrar Ağca İstanbul birincisi oldu.

Resim Yarışmasında Beylikdüzü Birinciliği ve İkinciliği
2019 Beylikdüzü İlkokul

Resim Yarışmasında Beylikdüzü Birinciliği ve İkinciliği

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yıldönümünde düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz Mustafa Mirmahmutoğulları ilçe birincisi, Melis Özvatan ise ilçe ikincisi oldu.

Junior MUN'da Ödülleri Topladık
2019 Genel

Junior MUN'da Ödülleri Topladık

Ortaokul öğrencilerimiz Sait Berat Edemen "Honorable Mention", Gülşah Tekin "En İyi Delege" ve Ayşe Sude Malkoç "Honorable Mention ve En İyi Üç Delegeden Biri" ödüllerine layık görüldü.

3. Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması'nda 3. Olduk
2019 Bahçelievler Ortaokul

3. Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması'nda 3. Olduk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen yarışmada öğrencimiz Sena Nehir, fikir kategorisinde üçüncü oldu.