Kültürel Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

TÜBİTAK Yarışmasında Bölge Birincisiyiz
2020 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Yarışmasında Bölge Birincisiyiz

Öğrencilerimiz Hayri Yağız İpek ve Mehmet Taha Kaplan TÜBİTAK tarafından düzenlenen 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması'nda Bölge Birincisi oldular.

BOĞAZİÇİMUN 2020'den 2 Ödülle Döndük
2020 Bahçelievler Lise

BOĞAZİÇİMUN 2020'den 2 Ödülle Döndük

Öğrencilerimiz Ahmet Eren Açıkyıldız ve Reyyan Demircioğlu BOĞAZİÇİMUN 2020'de "Honourable Mention" ödülü kazandılar.

ACUMUN 2020'den 4 Ödülle Döndük
2020 Beylikdüzü Lise

ACUMUN 2020'den 4 Ödülle Döndük

Öğrencilerimiz ACUMUN 2020'de "Honourable Mention" ödülüne layık görüldüler.

2019 Beylikdüzü Ortaokul

"Okullar Sıfır Atık İçin Yarışıyor" Yarışmasında Türkiye Birinciliği

Yarışma "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Atık Kâğıt ve Geridönüşümcüler Derneği (AGED) tarafından yapıldı.

CALMUN 2019'dan
2019 Bahçelievler Lise

CALMUN 2019'dan "Outstanding Delege" Ödülü

Öğrencimiz Ahmet Eren Açıkyıldız, CALMUN 2019'dan "Outstanding Delege" ödülü kazandı.

Resim Yarışmasında İstanbul İkinciliği
2019 Beylikdüzü Ortaokul

Resim Yarışmasında İstanbul İkinciliği

İstanbul Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Ayşe Levent İstanbul ikincisi oldu.