Başarılarımız

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Öğrencimiz YKS Türkiye Birincisi Oldu
2018 Bahçelievler Lise

Öğrencimiz YKS Türkiye Birincisi Oldu

Fen Lisesi öğrencimiz Mustafa Emir Gazioğlu YKS Sayısal ve TYT puan türlerinde Türkiye birincisi oldu.

Türkiye'nin Teknoloji Yıldızı İhlas Kolejinden
2018 Bahçelievler Ortaokul

Türkiye'nin Teknoloji Yıldızı İhlas Kolejinden

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın düzenlediği yarışmayı kazanan öğrencimiz Ömer Faruk Meral, 2018 Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programına ismini yazdırdı.

23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Üçüncülük
2018 Genel

23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Üçüncülük

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda öğrencimiz Emin Can İstanbullu kategorisinde Balkan üçüncüsü oldu.

BEST'te Türkiye Üçüncülüğü

BEST'te Türkiye Üçüncülüğü

Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencilerinin belirlendiği Turkey's Best Non-Native English Speakers Awards yarışmasında öğrencimiz Fatma Dilara Akça Türkiye üçüncüsü oldu.

IKUMUN18'den

IKUMUN18'den "Outstanding Delegate" Ödülü

Öğrencilerimiz Aysu Ölmez ve Muhammed Yasin Edemen İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen "IKUMUN18" Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nda "Outstanding Delegate" ödülünü aldılar.

TÜBİTAK İstanbul Avrupa Bölge Yarışması Birinciliği

TÜBİTAK İstanbul Avrupa Bölge Yarışması Birinciliği

TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması'nda öğrencimiz Ercüment Yavuz Korkmaz birinci oldu.