Akademik Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

21 öğrencimiz Tıp Fakültesini Kazandı

21 öğrencimiz Tıp Fakültesini Kazandı

2018 yılında yapılan üniversite sınavlarında 21 öğrencimiz hedeflerine ulaşarak Tıp Fakültesini kazandı.

TÜBİTAK'tan İhlas Kolejine İki Altın Madalya

TÜBİTAK'tan İhlas Kolejine İki Altın Madalya

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 25. Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda Emre Kılıç ve Yusuf Bahadır Kılıçarslan Kimya ve Bilgisayar dallarında altın madalya kazandı.

İngilizce Konuşma Yarışmasında Türkiye 1'si İhlas Kolejinden

İngilizce Konuşma Yarışmasında Türkiye 1'si İhlas Kolejinden

Best Contest Turkey yarışmasında lise kategorisinde öğrencimiz Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisi seçildi.

2017 Gurur Tablomuz
2017 Genel

2017 Gurur Tablomuz

2017 Üniversite Yerleştirme Gurur Tablomuz

Öğrencimiz Teknolojinin Yıldızı Oldu
2017 Beylikdüzü Ortaokul

Öğrencimiz Teknolojinin Yıldızı Oldu

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yarışması'nda öğrencimiz Ömer Faruk Uzuner kendi yaptığı robotu ile dereceye girmeyi başardı.

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda Başarı
2017 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda Başarı

TÜBİTAK'ın düzenlediği Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda öğrencilerimiz Emre Kılınç ve Yusuf Bahadır Kılıçarslan ilk tur sınavlarını geçerek TÜBİTAK’ın düzenleyeceği yaz okuluna davet edildiler.