İhlas Koleji Ortaokul Geçiş Sınavı (İK-OGS)

İhlas Koleji Ortaokullarına Geçiş Sınavı (İK-LGS)

Bu sınav İhlas Koleji 4.sınıfında okuyan öğrencilerin, İhlas Koleji Ortaokullanna geçişleri için yapılır.

İhlas Koleji 4. Sınıf öğrencileri "İHLAS KOLEJİ ORTAOKUL GEÇİŞ SINAVI" ile başarı durumuna göre farklı oranlarda indirim alarak kayıt hakkı kazanır.

"İHLAS KOLEJİ ORTAOKUL GEÇİŞ SINAVI" 14 Şubat 2020 Cuma günü yapılacak olup, sınav puanlarına göre elde edilmiş olan indirimli kayıt imkanı, 22 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlayacak ve 28 Mart 2020 tarihinde sona erecektir.

Sınav sonucuna göre elde edilen indirimler ortaokul sonuna kadar (4 yıl) geçerli olacaktır.

Öğrencilerimizin sınav sonucuna göre elde ettikleri indirim oranları, İhlas Koleji bünyesinde bulunan tüm ortaokullarda geçerli olacaktır.

Sınav Merkezleri

• Bahçelievler Kampüsü: Fatih Cad. No:1 Bahçelievler - İstanbul
  • Beylikdüzü Kampüsü: İhlas Marmara Evleri Sitesi 1. Kısım Beylikdüzü - İstanbul
  • İspartakule Kampüsü: Bizimevler 6 Gökkuşağı Konutları Ispartakule, Avcılar-Istanbul