Yemekhane Hizmeti

Her bir yemekhanemiz 500 kişiye aynı anda hizmet sağlayabilecek şekilde düzenlenmiştir. Günün yemeklerini yemekhanede görevli olan personelimiz hazırlamakta ve sunmaktadır. Bütün kampüslerimizde yemeklerin yapıldığı mutfaklardan öğrencilerimize sıcak servis yapılmaktadır.

Yemeklerimiz, gıda uzmanları gözetiminde öğrencilerimizin günlük gıda ve kalori ihtiyaçları hesaplanarak hazırlanıp pişirilme aşamasından servisine kadar yemeklerin gerekli bütün takibi yapılmaktadır.

Yemekhane personelinin mikrofilm ve portör muayeneleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz, yemeklerini öğretmenleri ile yemekte ve karşılıklı olarak daha sıcak ilişkiler kurabilmektedir.

İhlas Koleji -  Yemekhane

Ana sınıfındaki öğrencilerimizin yemeklerini düzenli şekilde yemelerine ve bitirmelerine bizzat öğretmenleri yardımcı olmaktadır.

Okul Kantinleri

Bütün okullarımızda öğrencilerin yararlanabilecekleri kantinler bulunmaktadır. Okul kantinlerinin temizlik ve hijyenine büyük önem verilmektedir. Kantinlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili yönetmeliklerine göre sıklıkla denetlenmektedir.