Servis Hizmeti

Her servisimizde; sürücü dışında bir personel, öğrencilerin araca inip binmelerine refakat etmekte, onları, velilerine güvenli şekilde teslim etmektedir.

Öğrenci taşımacılığında görevli personele, belli periyotlarda çeşitli eğitimler verilerek daha kaliteli servis hizmeti sunulması sağlanmaktadır. Şehrin birçok noktasına farklı kategorilerde servis imkânlarımız bulunmaktadır. Velilerimiz, araç takip sistemi üzerinden servis araçlarını anlık olarak izleyebilir.

Ayrıca çocuğunuzu taşıyan aracın bütün detayını ilgili şirkete ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Öğrenci Servisleri

Servis Firmaları İletişim Bilgileri

Bahçelievler kampüsünde okuyan öğrencilerimize servis hizmeti ZH Gülhan Turizm tarafından verilmektedir.

info@zhgulhanturizm.com

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü, Çobançeşme Mahallesi, Fatih Caddesi, No: 1
Yenibosna, Bahçelievler - İstanbul

Beylikdüzü ve Bizimler kampüsünde okuyan öğrencilerimize servis hizmeti MGS Taşımacılık tarafından verilmektedir.

mgstasimacilik@gmail.com

Merkez Mahallesi Denizköşkler Caddesi No :7 Avcılar - İstanbul