Sağlık Hizmeti

Tam donanımlı sağlık birimlerimizde, okul doktorumuz ve hemşiremizle koruyucu sağlık hizmeti kapsamında hizmet sunuyoruz.

Öğrencilerimizin her türlü sağlık sorunu ile yakından ilgileniyoruz. Ayrıca hemşiremiz tarafından ilk muayenesi yapılan öğrencimize gerekli tıbbi tedavi uygulandıktan sonra bilgiler kayıt altında tutulmaktadır.

Sağlık birimimiz, okul kazaları ve akut gelişen hastalıklarda öğrencilerin 2. ve 3. basamak tedavi merkezleri ve özel dal hastanelerine sevk ve yönlendirme işlemini gerçekleştirmektedir. Acil ve müdahale isteyen vakaların sevki, ambulans ile yapılmaktadır.

İhlas Eğitim Kurumları Sağlık Birimi
ilkokul-turkuaz-esofman-takimi-ustu-22-23.jpg
İhlas Eğitim Kurumları Sağlık Birimi

Ayrıca rutin olarak okul bünyesinde satışa sunulan gıda maddelerinin üretiminden tüketimine kadar bütün denetimleri, okulun hijyenik şartlara uygun olarak temizliğinin kontrolü de düzenli olarak revir hemşiresi tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerimizin boy-kilo ölçümü de yılda 2 kez yapılarak durum hakkında aileler bilgilendirilmektedir.