Haberler

İhlas Koleji'ne Eğitimde Kalite Ödülü

19 July 2020

İhlas Koleji Lob'in Turkey tarafından organize edilen 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi'nde "Eğitimde Kalite Ödülü"ne layık görüldü.

İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi'ne iş ve sanat dünyasının önemli isimleri, firma ve şirketlerin temsilcileri katıldılar.

Zirvede düzenlenen ödül töreninde ekonomi, marka ve medya alanında ödüller takdim edildi.

İhlas Koleji Adına Ödülü İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin Aldı.

İhlas Koleji, pandemi sürecinde yapmış olduğu başarılı uzaktan eğitim çalışmaları ve okul hijyeni konusundaki hassas uygulamalarından dolayı "Eğitimde Kalite Ödülü"nü kazanırken ödülü İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin aldı.

Ödül töreninden sonra konuşan Yeltekin, 33.'sü düzenlenen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi'nde ödül almaktan dolayı İhlas Koleji adına mutlu olduklarını ifade etti. Bu yıl yaşanan Kovid-19 salgını ve pandemi sürecinden dolayı tüm dünyada sektörel olarak değişimler olduğuna vurgu yapan Yeltekin, eğitim sektörünün de bu duruma uyum sağlamak zorunda kaldığını belirtti. İhlas Koleji'nde pandemi süreci boyunca eğitimi aksatmadıklarının altını çizen Yeltekin, "Öğrencilerimizden ayrı kalmak bizleri elbette çok üzdü. Ancak onların eğitimlerine en iyi şekilde devam edebilmeleri bizim için çok önemliydi. Kendi kurmuş olduğumuz alt yapımız sayesinde tüm öğrencilerimize ulaştık ve uzaktan eğitimleri başarıyla gerçekleştirdik. LGS ve YKS'ye giren öğrencilerimiz için bu zor dönemde ihtiyaçlarına anında cevap veren çözümler ürettik. Online derslerle, sınavlarla ve rehberlik toplantılarıyla onların LGS ve YKS'ye en hazır şekilde girmelerini sağladık." dedi.

İhlas Kolejinin yükselen başarı çizgisine dikkat çeken Yeltekin, bu başarı çizgisini 2018 yılında elde edilen YKS Türkiye Birinciliği ile taçlandırırken aynı yıl ilk 100'de 9 derece elde ettiklerini vurguladı.

Salgın sürecinde hijyenin öneminin çok daha iyi anlaşıldığını da sözlerine ekleyen Yeltekin, "Hijyen konusu özellikle okullarımızda en çok dikkat ettiğimiz hususların başında geliyor. Eğitim yılı tatilinde olsak da her an eğitime başlayacakmış gibi okullarımızı hazır tutuyoruz. Düzenli olarak sınıflarımızı ve okul alanlarımızı dezenfekte ediyor, tüm tedbirlerin uygulanması noktasında da ayrıca bir hassasiyet gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Video Galeri