2019-2020 Uzaktan Eğitim Haftalık Çalışma Programları

07 April 2020

08-12 Haziran haftasında da tüm kademelerde canlı derslerimiz devam edecektir. Öğrencilerimizin hafta boyunca takip edecekleri program aşağıda belirtilmiştir.

Öğrencilerimiz EBA TV ve İHLAS CANLI DERS başlığıyla aşağıda belirtilen programa uygun olarak dersleri takip edeceklerdir. MORPA KAMPÜS içerikleri ve yabancı dil çalışmaları için de ayrı bir takvim hazırlanmıştır.

Bu dönemde öğretmenlerimiz ayrıca K12 net üzerinden öğrencilerimize ödev ve çalışmalar göndermeye devam edeceklerdir. Bu yüzden bu platformun düzenli olarak takip edilmesi gerekmektedir.

Uzaktan eğitim süreci sadece çocuklarımızın takip edeceği bir süreç değildir. Velilerimizin de bu süreçte öğrencilerimize uygun ortamları oluşturup, onlara yardımcı olmaları gerekmektedir.

Biz, İhlas Koleji olarak yaşanan gelişmelerin, öğrencilerimizin akademik gelişimlerini olumsuz etkilememesi için her türlü önlemi almaya ve haftalık olarak yaptığımız uzaktan eğitim programlarıyla sizinle iletişim halinde kalmaya devam edeceğiz.

İçiniz rahat olsun.

İhlas Koleji Yanınde ve Yayında