Haberler

Tatil Öncesi Üniversite Hazırlık Kampındayız

16 January 2020

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanmak için İstanbul Hilton Garden Inn Otel'de kampa girdi.

Kampın ilk gününden itibaren 12 saatlik etüt ve bire bir derslerden oluşan yoğun programa başlayan öğrenciler beş gün boyunca aynı tempoda çalışmalarına devam edecekler.

Bireysel olarak hazırlanan çalışmaların da yer aldığı kamp programında öğrencilerin belirlenen soru çözme sayısına ulaşmaları ve bire bir etütlerle de eksiklerini tamamlamaları hedefleniyor.

YKS için önlerinde 5 aylık bir süre kaldığını belirten okul müdürü Hakkı Okur, öğrencilerin çalışma tempolarını yükseltmeleri gerektiğine vurgu yaparak kampın önemini vurguladı.

Bu kampın, öğrencilerin eksiklerini tamamlamaları için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, "Kampımızın çok faydalı geçeceğine inanıyorum. Yoğun ve faydalı bir program hazırladık. Öğretmenlerimiz de bu kamp süresince her türlü desteği öğrencilerimize sağlıyor. Bu program sayesinde öğrencilerimiz eksiklerini tamamlayacaklar." ifadelerini kullandı.