Kültürel Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Resim Yarışmasında İstanbul Birinciliği
2019 Bizimevler İlkokul

Resim Yarışmasında İstanbul Birinciliği

İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenen "Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Zehra Bennu Özkan İstanbul birincisi oldu.

Resim Yarışmasında Beylikdüzü Birinciliği
2019 Beylikdüzü İlkokul

Resim Yarışmasında Beylikdüzü Birinciliği

Mehmet Akif Ersoy anısına düzenlenen "Milletin Sesi Mehmet Akif" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Hatice Nur Özalp birinci oldu.

Beylikdüzü Resim Yarışmasında İlk 3 Derece
2018 Beylikdüzü Lise

Beylikdüzü Resim Yarışmasında İlk 3 Derece

Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz Hatice Ebrar Ağca birinci, Ayşegül Azra İşman ikinci ve Merve Koç ise üçüncü oldu.

IKUMUN18'den
2018 Beylikdüzü Lise

IKUMUN18'den "Outstanding Delegate" Ödülü

Öğrencilerimiz Aysu Ölmez ve Muhammed Yasin Edemen İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen "IKUMUN18" Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nda "Outstanding Delegate" ödülünü aldılar.

SOBILMUN'dan
2018 Genel

SOBILMUN'dan "En İyi Delege" Ödülü

Prof. Dr. Mümtaz Tarhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde SOBILMUN adıyla düzenlenen konferanslarda öğrencimiz Talha Eren Yaprak "En İyi Delege" seçildi.

WestMUN18'den
2018 Genel

WestMUN18'den "Honourable Mention" Ödülü

Londra'da bulunan Westminster Üniversitesi tarafından yapılan WestMUN18'de Aysu Ölmez "Honourable Mention" ödülünü kazandı.