Servis Bilgileri

Öğrencilerimizin okula ulaşımı konusunda servis hizmetini "ZH Gülhan Turizm" vermektedir. Velilerin kayıt sırasında doldurduğu "Servis İstek Formu" servis sorumlusuna teslim edilir. Şirket, kayıt formunda belirtilen ev adresine göre öğrenciyi okul servisi sistemine ekler.

Öğrencinin yerleştirilmiş olduğu servisin numarası, plakası ve telefon bilgileri Eylül ayında Servis Şirketi yetkililerinden öğrenilebilir.

Her servisimizde, sürücü dışında bir personel, öğrencilerin araca inip binmelerine refakat etmekte, onları, velilerine güvenli şekilde teslim etmektedir.

Öğrenci taşımacılığında görevli personele, belli periyotlarda çeşitli eğitimler verilerek daha kaliteli servis hizmeti sunulması sağlanmaktadır. Şehrin birçok noktasına farklı kategorilerde servis imkânlarımız bulunmaktadır. Veliler araç takip sistemi üzerinden servis araçlarını anlık olarak izleyebilmektedirler.

Öğrenci Servisleri

Servis İletişim Bilgileri

İhlas Eğitim Kurumları'nın öğrenci servis işletmeciliği ZH Gülhan Turizm tarafından yapılmaktadır.

info@zhgulhanturizm.com

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsü, Çobançeşme Mahallesi, Fatih Caddesi, No: 1
Yenibosna, Bahçelievler - İstanbul