Telafi Uzaktan Eğitim Programları Yayınlandı

17 Austos 2020

Değerli Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12.08.2020 tarihinde yapılan açıklama doğrultusunda, daha önce yüz yüze yapmayı planladığımız telafi programı güncellenmiştir.

İhlas Koleji olarak 25 yıldır olduğu gibi bugün de öğrencilerimizin hiçbir mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri alıyor, planlamalarımızı yapıyor ve süreçle ilgili her türlü detayı siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle paylaşıyoruz.

24 Ağustos tarihinden itibaren sanki okul devam ediyormuş gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rehberlik birimlerimiz, danışman öğretmenlerimiz, sınıf öğretmenlerimiz ve tüm yöneticilerimizle birlikte, öğrencimizin bu süreçte hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için büyük gayret göstereceğiz.

Yapılacak uzaktan eğitim programıyla ilgili detaylı takvim ve uygulama kılavuzu önümüzdeki hafta siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle www.ihlaskoleji.k12.tr üzerinden paylaşılacaktır.

Biz işimizin başındayız! İçiniz rahat olsun!

Sağlıklı günler diliyoruz.

İhlas Koleji Genel Müdürlüğü