Okulumuzda Orienteering Heyecanı

25 December 2019

Özel Bahçelievler İhlas Anadolu ve Fen Lisesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İHLAS ORIENTEERING 2019 Yarışması büyük çekişmeye sahne oldu.

Harita ve pusula yardımıyla katılımcıların arazi içindeki kontrol noktalarını en kısa sürede bulmaya çalıştıkları bir spor olan Orienteering için İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü arazisi oyun alanı olarak belirlendi. Yarışmaya 11. Sınıf öğrencilerinden oluşan beş grup katıldı.

Gruplar yarışma başında kendilerine teslim edilen haritalarda yer alan yedi farklı kontrol noktasına ulaşarak önce İngilizce soruları cevapladılar ve cevaplara göre bir sonraki sorunun yerini bulmaya çalıştılar.

Yarışmanın sonunda tüm soruları doğru cevaplayarak parkuru bitiren Ayça Ekinci, İrem Naz Turan, Sevda Söylemez, Şükrü Sinan Şahin, Uğur Can Çiftçi'den oluşan THE FATED grubu birinci oldu.

Video Galeri