Haberler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Yılın Devlet Adamı" Seçildi

17 December 2019

Ekonomi ve finans dergisi Turcomoney tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri" WOW Istanbul Hotels & Convention Center'da gerçekleştirildi. Ödül töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Yılın Devlet Adamı Ödülü'nü alırken Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'da Yılın Bakanı ödülüne layık görüldü.

İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin'in de davetli olarak katıldığı gecede, siyasetin ve ekonominin tanınmış isimleri bir araya geldi. Tören sonrasında Ziya Selçuk ile bir araya gelen Yeltekin aldığı ödülden dolayı bakanı tebrik etti ve 2023 eğitim vizyonu doğrultusunda bakanlıkça yapılan kapsamlı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Törenden sonra konuşan Yeltekin, Türkiye'ye değişik alanlarda hizmet veren ve yaptıklarıyla ülkemiz adına değer üreten isimlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Özellikle ülkemizin kalkınması adına her alanda değer üretmenin önemine vurgu yapan Yeltekin, "Geçtiğimiz günlerde FORBES Dergisi tarafından açıklanan ve yaptıklarıyla ülkemiz gençliğine ilham kaynağı olan isimlerin belirlendiği "30 Altı 30" listesinde mezunlarımız İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ve milli okçumuz Mete Gazoz yer aldı. Her iki mezunumuzun bu listede yer alması ülkemizin geleceğine değer katacak gençler yetiştirme konusundaki hedefimizde ne kadar başarılı olduğumuzu gösterdi." dedi.