Haberler

Öğrencimiz Ayşe Levent Resim Yarışmasında İstanbul İkincisi Oldu

14 May 2019

İstanbul Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen resim yarışmasında Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Ayşe Levent İstanbul ikincisi oldu.

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi tarafından bu yıl beşincisi yapılan resim şenlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmada ikinci olan Ayşe Levent ödülünü jüri başkanı Ressam İsmet Yedikardeş'ten aldı.

Ödülünü aldıktan sonra duygularını paylaşan Levent, küçük yaştan itibaren resim yapmaya ilgi duyduğunu böyle bir yarışmada da ödül aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Özel Marmara Evleri İhlas İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kocaman öğrencisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Okullarında öğrencilerinin sosyal ve sportif branşlarda aktif olarak yarışmalara katıldıklarına vurgu yapan Kocaman, "Öğrencilerimizin yeteneklerine uygun olarak yarışmalara katılmalarını destekliyoruz. Bu yıl çeşitli dallarda birçok ödüller kazandık. Ayrıca açmış olduğumuz kulüplerde onların yeteneklerini geliştirmelerine ya da yeni hobiler edinmelerine olanak sağlıyoruz." dedi.