Öğrencilerimizden Polis Haftasında Anlamlı Ziyaret

15 April 2019

Öğrencilerimizden Polis Haftasında Anlamlı Ziyaret

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi'nden bir grup öğretmen ve öğrencimiz Polis Haftası nedeniyle İstanbul Polis Özel Harekat Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Yapılan ziyarette öğrencilerimizi şube müdürü Kadri Gençkaya ve özel harekat polisleri karşıladı. Öğrencilerimiz Gençkaya nezdinde tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutladılar. Öğrencilerimizin sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Gençkaya, "Bu mesleğin ederi, karşılığı asla olmaz. Damarlarınızdaki kanda vatan sevgisi varsa bu, maddiyatla ölçülemez, bunun karşılığı da olamaz." dedi.

Özel Harekât Polisi olmak için sahip olunması gereken fiziki özellikler ve şartlarla ilgili bilgi veren Şube Müdürü Gençkaya, Polis Özel Harekât'ın kullandığı malzemelerin yüzde yetmişinin de yerli üretim olduğunu söyledi.

Öğrencilerimizin ziyareti hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.