Haberler

Hayvan Barınağına Yardımlarımızı Ulaştırdık

15 October 2018

Sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar yapan Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu, Özel İhlas Mehmet Yoluç Ortaokulu ve Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Esenyurt Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz ziyaret boyunca barınakları gezerek orada misafir olan hayvanlarla güzel ilişkiler kurdular ve barınak yetkililerinden bilgi aldılar. Öğrencilerimiz ayrıca okulda topladıkları yardımları da yetkililere teslim ettiler.

Üç aşamadan oluşan bir proje hazırladıklarını ifade eden İhlas Koleji Ortaokullar Sayısal Dersler Zümre Başkanı Fatih Şen, bu projeyle öğrencilerin sokakta ya da çevrelerinde bulunan hayvanlara karşı duyarlılık seviyelerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Projenin ilk ayağında sosyal medya aracılığı ile kurdukları bir hesapta sokak hayvanları için fotoğraflar paylaştıklarını belirten Şen, "Sessiz patiler isimli instagram hesabımızda öğrencilerimizin çekmiş oldukları fotoğrafları paylaştık. Bu gezimizle de sokak hayvanlarımızla öğrencilerimizi buluşturduk. Projemizin son ayağında da çekmiş olduğumuz fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız." dedi.