Bizimevler 7 Anaokulu Açıldı

İlk Adım, İlk Heyecan

İhlas Ana okullarında mutlu ve başarılı bir hayatın ilk temelleri atılıyor. Öğrencilerimiz; yıllar boyu sürecek eğitim serüvenlerine ilk adımı, tecrübeli, uzman kadromuzla sevgi dolu bir ortamda atıyor.

Veli Bilgileri

Öğrenci Bilgileri

Not: Size ulaşabilmemiz için lütfen bütün alanları tam ve eksiksiz doldurunuz.

2 Öğretmen Modeli

İhlas ana okullarında her sınıfta aynı anda bir Türk, bir yabancı öğretmen bulunuyor. Ayrıca öğrencilerimizin tüm kişisel bakım ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmek için sınıfların yardımcı öğretmenleri de hazır bulunuyor. Bireyselleştirilmiş eğitim etkinlikleri için büyük imkân sağlayan 2 öğretmen modeli sayesinde, öğrencilerin sosyal ve akademik gelişimleri yakından takip ediliyor, veliler sistematik olarak gelişimsel performans raporlarıyla bilgilendiriliyor.

Yoğun Yabancı Dil Eğitimi

Sınıfta bir yabancı ve bir Türk öğretmenin olması, öğrencilerin İngilizceyi doğal bir yolla edinmelerini sağlıyor. Bir yıl boyunca yabancı öğretmeniyle iletişim kuran ve yabancı dile maruz kalan öğrencilerimiz, farkında olmadan yabancı dili ediniyor ve hedeflenen düzeyde konuşmaya başlıyor.

Etkinlik Tabanlı Özel Müfredat

Ana okullarımızda öğrencilerin doğal bir şekilde yabancı dil edinimlerini sağlamak için müfredat kurulumuz tarafından özel olarak tasarlanan etkinlik ve oyun tabanlı bir öğretim programı kullanılıyor. Çoklu zekâ modeli, proje tabanlı öğrenme yaklaşımı ve Montessori yaklaşımına uygun tasarlanan müfredat programı yaparak-yaşayarak öğrenmeyi hedefliyor.

Disiplenler Arası Müfredat ve Öğrenme Merkezleri

Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler için özel olarak tasarlanan Öğrenim Merkezlerinde uygulanan etkinliklerle öğrencilere yabancı dilin yanında, deneyim esaslı bilgi kazandırılması hedefleniyor.

Her Gün Beden Eğitimi

Ana okullarımızda öğrencilerimizin bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gelişmeleri için her gün bir saat beden eğitimi dersi veriliyor.

Her Gün Değerler Eğitimi

Okullarımızda, öğrencilerimize, başarılı ve değer sahibi bireyler olabilmeleri için özel bir müfredatla değerler eğitimi veriliyor. Akademik başarının yanı sıra, ailesine saygılı, vatanına ve milletine bağlı iyi insanlar yetiştirmek amacıyla hazırlanan değerler eğitimi müfredatı, minik öğrencilerimizin yüreklerine henüz okul öncesinde iyilik tohumları ekmeyi amaçlıyor.

İhlas anaokulları mutlu yüzler, neşeli seslerle dolu. Çünkü bu okulda öğrenciler;

• Okula heyecanla gelip, eve mutlu dönüyor.
  • Etkinlik tabanlı müfredat sayesinde tüm hedef kazanımları yaparak-yaşayarak öğrenme modeline uygun bir şekilde ediniyor.
  • Yaşları gereği ihtiyaç duydukları oyun, eğlence ve sevgi ortamından mahrum kalmadan öğreniyor.
  • Her gün yapılan beden eğitimi derslerinde sağlıklı bir bedene sahip olabilmek için ilk adımları atıyor.
  • Her gün yapılan değerler eğitimi derslerinde kendi değerlerini ve kültürünü seviyor, bir ömür boyu sürecek mutlu bir hayatın şifrelerini değerler eğitimi derslerinde öğreniyor.
  • Sevmeyi öğreniyor, öğrenmeyi seviyor.