Sportif Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Öğrencimiz Teniste İstanbul Şampiyonu Oldu
2017 Beylikdüzü Ortaokul

Öğrencimiz Teniste İstanbul Şampiyonu Oldu

Tenis Federasyonu'nun düzenlediği Tenis Turnuvası'nda Neva Bolaca İstanbul Şampiyonu oldu.

Öğrencimiz Karatede Türkiye Şampiyonu Oldu
2017 Beylikdüzü Ortaokul

Öğrencimiz Karatede Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Minik Yıldız Karate Şampiyonası'nda öğrencimiz Emin Can İstanbullu Türkiye Şampiyonu oldu.

Genç Bayan Okçuluk Takımımız İstanbul Şampiyonu Oldu

Genç Bayan Okçuluk Takımımız İstanbul Şampiyonu Oldu

Okçuluk İl Müsabakaları'nda Genç Bayan Takımımız klasik yay kategorisinde İstanbul Şampiyonu oldu.

İller Arası Karate Müsabakalarında 6 Birincilik

İller Arası Karate Müsabakalarında 6 Birincilik

Karate Spor Kulübümüz İstanbul İller Arası Karate Liginde 6 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Dart'ta İstanbul 2.si Olduk

Dart'ta İstanbul 2.si Olduk

İhlas Koleji Erkek Dart Takımı, Okullararası Dart İl Birinciliği Turnuvası'nda İstanbul ikincisi oldu.

Güreşte Türkiye Yıldızlar Şampiyonu Olduk

Güreşte Türkiye Yıldızlar Şampiyonu Olduk

Okullararası Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.