Sportif Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Yüzmede İstanbul Şampiyonumuz Bera Kayra Sarıkaya
2018 Beylikdüzü Ortaokul

Yüzmede İstanbul Şampiyonumuz Bera Kayra Sarıkaya

Öğrencimiz, 11-12 Yaş İkinci Etap İkinci Vize Yarışları İstanbul Şampiyonası'nda 50 m sırtüstünde İstanbul Şampiyonu oldu. 50 m kelebek, 100 m ve 200 m sırtüstünde İstanbul ikincisi oldu.

23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Üçüncülük

23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Üçüncülük

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 23. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda öğrencimiz Emin Can İstanbullu kategorisinde Balkan üçüncüsü oldu.

İller Arası Karate 34 Süper Lig Ayasofya Etabı'nda Birincilik ve İkincilik

İller Arası Karate 34 Süper Lig Ayasofya Etabı'nda Birincilik ve İkincilik

Karate müsabakalarında Baha Öksüz tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken, Burkay Köseoğlu da ikinci oldu. Müsabakalarda ayrıca beş tane de üçüncülük elde ettik.

Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda İstanbul Birinciliği

Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda İstanbul Birinciliği

Okullararası 11-12 Yaş Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda öğrencimiz Muhammed Emin Çelik İstanbul şampiyonu olurken takım halinde İstanbul üçüncüsü olduk.

Judoda Türkiye Şampiyonluğu

Judoda Türkiye Şampiyonluğu

Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Elif Kömürcü Türkiye Şampiyonu oldu.

15 Temmuz Şehitleri Karate Ligi'nde Birincilik
2017 Genel

15 Temmuz Şehitleri Karate Ligi'nde Birincilik

Öğrencilerimizden Emin Can İstanbullu şampiyon olurken Barkın Efe Koca ligi ikinci, Ahmet Baha Öksüz, Elif Şişmanoğlu, Emre Balarısı ligi üçüncü bitirdiler.