Sportif Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Mevlüthan Ak'tan Güreşte Türkiye Şampiyonluğu

Mevlüthan Ak'tan Güreşte Türkiye Şampiyonluğu

Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda öğrencimiz Mevlüthan Ak 67 kg.'da Türkiye Şampiyonu oldu.

Okçulukta İstanbul Üçüncülüğü
2019 Genel

Okçulukta İstanbul Üçüncülüğü

İstanbul Okullar Arası Okçuluk Müsabakalarında takım halinde iki ikincilik, bir üçüncülük elde ettik. Bireyselde öğrencimiz Melisa Gazoz İstanbul üçüncüsü oldu.

Masa Tenisinde Bahçelievler Şampiyonluğu

Masa Tenisinde Bahçelievler Şampiyonluğu

Bahçelievler İlçesi Spor Şenlikleri müsabakalarında Kız Takımımız masa tenisinde ilçe şampiyonu oldu.

Yüzmede 4 Altın Madalya
2019 Beylikdüzü İlköğretim

Yüzmede 4 Altın Madalya

Bera ve Vera Sarıkaya kardeşler Beylikdüzü Okullar Arası Yüzme Yarışması'nda dört altın madalya kazandılar.

Uluslararası Zafer Kupası'nda Altın Madalya

Uluslararası Zafer Kupası'nda Altın Madalya

Öğrencimiz Furkan Taş Yıldız Erkekler Grekoromen stil 71 kiloda şampiyon oldu.

Badmintonda Türkiye Üçüncülüğü

Badmintonda Türkiye Üçüncülüğü

Yunus Emre Karakaş, Türkiye Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çift erkekler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.