Sportif Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Güreşte İstanbul Şampiyonluğu

Güreşte İstanbul Şampiyonluğu

Muhammed Emin Çelik İstanbul Okullar Arası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda 86-100 kilo klasmanında İstanbul Şampiyonu oldu.

Büyükler Gençler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Birincilik
2019 Beylikdüzü Lise

Büyükler Gençler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Birincilik

Samsun'da düzenlenen şampiyonada öğrencimiz Sümeyye Taşkın, Genç Bayan Makaralı Yay 33-64 arası özel kategoride 1. olmuştur

Sarıkaya'dan Yüzmede 4 Türkiye Şampiyonluğu

Sarıkaya'dan Yüzmede 4 Türkiye Şampiyonluğu

Bera Kayra Sarıkaya Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda dört birincilik elde etti.

Güreşte İstanbul Birinciliği
2019 Bahçelievler Lise

Güreşte İstanbul Birinciliği

Furkan Taş İstanbul Okullar Arası Bölgesel Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 77 kiloda şampiyon oldu.

Güreşte Dünya Üçüncülüğü
2019 Bahçelievler Lise

Güreşte Dünya Üçüncülüğü

Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Furkan Taş Dünya üçüncüsü oldu.

Yüzmede Dört Türkiye Şampiyonluğu

Yüzmede Dört Türkiye Şampiyonluğu

Uzun Kulvar Erkekler Bireysel Yıldızlar Kategorisinde Bera Kayra Sarıkaya dört dalda Türkiye Şampiyonluğu kazandı.