Sportif Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmasında Üç Madalya

Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışmasında Üç Madalya

Bera Kayra Sarıkaya, Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Marmara Bölge Yarışmaları'nda 1 gümüş 2 bronz madalya kazandı.

İllerarası Karate Şampiyonası'nda Altın Madalya

İllerarası Karate Şampiyonası'nda Altın Madalya

Öğrencimiz Emre Balarısı, Sakarya'da düzenlenen İllerarası Karate Şampiyonası'nda +52 kiloda birinci olarak altın madalya kazanmıştır.

Okullar Arası İstanbul Yüzme Şampiyonası'nda 3 Şampiyonluk

Okullar Arası İstanbul Yüzme Şampiyonası'nda 3 Şampiyonluk

Bera Kayra Sarıkaya 200 metre sırtüstü, 200 metre karışık ve 100 metre sırtüstü kategorilerinde şampiyonluğa ulaştı.

Okullar Arası Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye İkinciliği
2020 Bahçelievler Lise

Okullar Arası Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye İkinciliği

Grekoromen stilde İhlas Koleji'ni temsil eden Furkan Taş şampiyonada Türkiye İkinciliğine ulaştı.

Okullar Arası Türkiye Güreş Şampiyonası'na Katılacak

Okullar Arası Türkiye Güreş Şampiyonası'na Katılacak

Okullar Arası Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları'nda öğrencimiz Muhammed Emin Çelik 85-100 kg. kategorisinde üçüncü oldu.

Okullar Arası Güreşte Birincilik
2020 Bahçelievler Lise

Okullar Arası Güreşte Birincilik

Furkan Taş Okullar Arası Bölgesel Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 77 kiloda şampiyon oldu.