Başarılarımız

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

WestMUN18'den

WestMUN18'den "Honourable Mention" Ödülü

Londra'da bulunan Westminster Üniversitesi tarafından yapılan WestMUN18'de Aysu Ölmez "Honourable Mention" ödülünü kazandı.

WestMUN18'den 2 Ödül

WestMUN18'den 2 Ödül

Almanya ve İngiltere'de düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılan iki öğrencimiz ülkeye ödülle döndüler.

Judoda Türkiye Şampiyonluğu

Judoda Türkiye Şampiyonluğu

Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Elif Kömürcü Türkiye Şampiyonu oldu.

2017 Gurur Tablomuz
2017 Genel

2017 Gurur Tablomuz

2017 Üniversite Yerleştirme Gurur Tablomuz

Öğrencimiz Teknolojinin Yıldızı Oldu
2017 Beylikdüzü Ortaokul

Öğrencimiz Teknolojinin Yıldızı Oldu

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yarışması'nda öğrencimiz Ömer Faruk Uzuner kendi yaptığı robotu ile dereceye girmeyi başardı.

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda Başarı
2017 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda Başarı

TÜBİTAK'ın düzenlediği Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda öğrencilerimiz Emre Kılınç ve Yusuf Bahadır Kılıçarslan ilk tur sınavlarını geçerek TÜBİTAK’ın düzenleyeceği yaz okuluna davet edildiler.